Jobbmulighet

Klinikkrom.jpg

Høyden Osteopatiklinikk i Moss søker etter en osteopat for tiltredelse i et vikariat 1-3 dager i uken. Tiltredelse etter avtale, men er ønskelig i løpet av august 2021 med varighet til mai 2022. Gode muligheter for forlengelse for rette vedkommende. 

 

Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende, trivelig og imøtekommende, som setter pasientens behov i første rekke og er opptatt av at klinikken og du selv får et godt rennomè. Det er et krav at du er ferdig utdannet som osteopat og er medlem av Norsk Osteopatforbund før oppstart. 

 

Inkludert i avtalen får du disponere et fullt møblert klinikkrom og venterom. Bankterminal, journal- og bookingsystem, nettside og annonsering via Google inngår også i avtalen.

 

Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende og i stor grad styre dagene dine selv. Arbeidsmengden vil også variere ut fra din egen innsats knyttet til synlighet overfor nye pasienter. 

Jobbsøknad med CV og referanser fra tidligere arbeidsforhold sendes til post@hoydenosteopatiklinikk.no. Merk mailen med “Jobbsøknad". 

Har du spørsmål eller andre henvendelser ber vi om at du sender en mail eller SMS. Legg ved ditt telefonnummer for svar pr telefon. 
 

Kontaktperson:

Anna-Marie Skjeltorp-Borgaas

Eier og daglig leder Høyden Osteopatiklinikk

 

Telefon: 484 98 848

E-post: post@hoydenosteopatiklinikk.no

Adresse: Varnaveien 27, 1526 Moss