top of page

Klinikkens osteopat

Anna-Marie Mysen
Autorisert osteopat

Anna-Marie heter jeg, og er både eier av klinikken, den som svarer på telefonen når du ringer, og den du møter ved behandling. Jeg var ferdig utdannet osteopat i 2017 ved Høyskolen Kristiania i Oslo etter å ha studert på fulltid i fire år. 

 

Det tredje studieåret skrev jeg min bacheloroppgave om hvordan stress kan påvirke tensjonstype hodepine og migrene, og synes dette er et veldig spennende og viktig tema. Etter fullført bachelorgrad gikk jeg videre på profesjonsåret som gir tittelen Osteopat og rett til medlemskap i Norsk Osteopatforbund. 

Her på klinikken tar jeg imot mennesker i alle aldre - fra små babyer til de aller eldste. Mine pasienter stiller med en lang rekke ulike typer smerter og plager i muskler og ledd. Det kan du lese mer om under "Hva er din plage?" i menyen over. 

 

I mange år har jeg vært aktiv i flere aspekter av hestesporten, fortrinnsvis dressurridning, men har også vært innom travmiljøet som barn og ungdom. Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra både ryttere og yrkesutøvere innenfor hestesporten at det er veldig fint å kunne komme til en behandler som vet så godt hva deres hverdag med hestene innebærer. Du kan lese mer om dette her.

Utdannelse

  • 2013-2016: Bachelorgrad i Osteopati

  • 2016-2017: Fordypningsår i Osteopati

Kurs og seminarer

  • Okt. 2017: Fagdag i regi av Norsk Osteopatforbund.

  • Nov. 2017: Idrettsmedisinsk seminar i regi av Østfold Idrettsmedisinske Forening, tema: bekkensmerter. 

  • April 2018: Fagdag i regi av Norsk Osteopatforbund, tema: hodepine.

  • Sept. 2018: Kurs i osteopatisk tilnærming til øre-nese-hals problematikk i regi av NORI. 

  • Mars 2019: Fagdag i regi av Norsk Osteopatforbund.

  • Sept. 2019: Kurs i manipulasjonsteknikker, Stillteknikker og Ruddyteknikker på bekken, rygg og nakke.

__________________________

TA KONTAKT

_______________
_______________
__________________________

Hvem kan oppsøke osteopat?

Undersøkelse og behandling tilpasses individuelt ut ifra pasientenes behov, og en behandling hos osteopat er dermed passende for de fleste. Det settes av god tid til hver pasient slik at du har mulighet til å kunne fortelle om din nåværende og tidligere sykehistorie, få grundig undersøkelse og behandling. Behandlingen er skånsom og dermed passende for alle aldersgrupper.  

Osteopaten kan oppsøkes med en rekke ulike plager og smerter, som: vondt i rygg, vondt i nakke, skuldersmerter, albuesmerter, hånd- og håndleddssmerter, bekkenleddsmerter, hoftesmerter, knesmerter, fot- og ankelsmerter, hodepine, følgeplager ved ulike sykdommer i fordøyelsessystemet og luftveiene, anspenthet og stressrelaterte plager, akutte og belastningsrelaterte idrettsskader, plager underveis i eller i etterkant av svangerskap.

Om du vil lese mer om de ulike smertene og plagene vi jobber med kan du lese mer her.

bottom of page