top of page

Osteopatibehandling for ryttere

Sprang, dressur, kjøring, terreng eller tur? 

Ettersom osteopaten her ved Høyden Osteopatiklinikk i Moss har tilbrakt store deler av oppveksten i stallen har hun en god kombinasjon av kunnskap om både osteopati og hestesport. Denne kombinasjonen kommer godt med når det er ryttere eller yrkesutøvere innenfor hestesporten som oppsøker klinikken for behandling. 

Hun har i mange år deltatt aktivt både med kjøring og ridning. Startet opprinnelig med travkjøring, før det etterhvert ble dressur, sprang og turridning da hun fikk en Hollandsk Varmblods ridehest i 2007. Nå i voksen alder har hun tatt opp ridningen igjen etter en pause underveis i studiene. 

Siden hun selv har tilbragt mange timer både i salen, i stallen og bak i vogna vet hun godt hvilke påkjenninger det kan innebære. Har du en problemstilling knytte til for eksempel: sits, stive ankelledd, vanskeligheter med å sitte rett i ryggen, vondt i håndleddene, problemer ved påstigning, verking av høver eller andre ting har du mulighet til å få hjelp av en som har kunnskap om både kroppens anatomi og din hverdag i stallen. 

Hun har allerede fått gode tilbakemeldinger fra både ryttere, hovslagere og yrkesutøvere innenfor hestesporten at det er fint å komme på behandling hos en som vet så godt hva deres hverdag med hestene innebærer. 

bottom of page