PRISER

  • Førstegangskonsultasjon: 750,-

  • Oppfølgende konsultasjon: 620,- 

  • Førstegangskonsultasjon: 620,-

  • Oppfølgende konsultasjon: 490,-

Gavekort

Julegavetips - gavekort

Gi bort et gavekort som gleder til jul, bursdag eller en spesiell anledning. Gavekort på osteopati og massasje passer både for de som har smerter og plager i muskler og ledd, og for de som ønsker velværebehandling. Mottaker velger selv om gavekortet skal benyttes til osteopatibehandling eller massasje.

Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Gavekortets verdi er valgfritt. 

Kjøp gavekortet neste gang du er innom klinikken, eller kontakt oss pr telefon eller e-post. Ved kjøp av gavekortet vil du motta en bekreftelse på mail, og i tillegg få et fint gavekort som er hyggelig å gi bort. Dersom du ikke har anledning til å hente gavekortet på klinikken sender vi deg det i posten - kostnadsfritt.

Gavekort på osteopatibehandling og massa

Helseforsikring

I flere tilfeller kan du få dekket din utgift til behandling hos osteopat via helseforsikring. Det varierer litt ut ifra hvilket forsikringsselskap du har, samt type forsikring. Blant de forsikringsselskapene som dekker behandling hos osteopat finner vi både IF, Vertikal Helse og Sparebank1. 

Mange har helseforsikring via både arbeidsplassen og privat. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap i dag for å finne ut av hva din forsikring dekker og hvordan du benytter deg av den.