top of page

PRISER

  • Førstegangskonsultasjon: 750,-

  • Oppfølgende konsultasjon: 635,- 

BESTILL TIME

Ring oss på 48498848

Send en mail til post@hoydenosteopatiklinikk.no

 

Book din time på nett her

VELKOMMEN!

Gavekort

Julegavetips - gavekort

Gi bort et gavekort som gleder til bursdag, jul eller en spesiell anledning. Gavekort på osteopati passer for alle aldre! Det vil glede både for de som har smerter og plager i muskler og ledd, har en skade, eller er plaget med mye stress og har godt av å løsne opp i anspent muskulatur. 

Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Gavekortets verdi er valgfritt. 

Kjøp gavekortet neste gang du er innom klinikken, eller kontakt oss pr telefon eller e-post. Ved kjøp av gavekortet vil du motta en bekreftelse på mail, og i tillegg få et fint gavekort som er hyggelig å gi bort. Dersom du ikke har anledning til å hente gavekortet på klinikken sender vi deg det i posten - kostnadsfritt.

Gavekort på osteopatibehandling og massa

Helseforsikring

I mange tilfeller kan du få dekket din utgift til behandling hos osteopat via helseforsikring. Det varierer litt ut ifra hvilket forsikringsselskap du har, samt type forsikring. Blant de forsikringsselskapene som dekker behandling hos osteopat finner vi både IF, Vertikal Helse, Storebrand og Sparebank1. 

Mange har helseforsikring via både arbeidsplassen og privat. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap i dag for å finne ut av hva din forsikring dekker og hvordan du benytter deg av den. 

bottom of page